GESQUART PUBLICA LA LISTA PROVISIONAL DE ADMITIDOS EN LA BOLSA DE LIMPIEZA DE EDIFICIOS PÚBLICOS

Gesquart publica la lista provisional de admitidos y excluidos en la bolsa de limpieza de edificios.

Leer más:GESQUART PUBLICA LA LISTA PROVISIONAL DE ADMITIDOS EN LA BOLSA DE LIMPIEZA DE EDIFICIOS PÚBLICOS

MODIFICACIÓN DE LAS BASES DE LA DIPU TE BECA 2017

Modificación Bases y ampliación de plazo de presentación de instancias La Dipu Te Beca 2017: Del 25 de mayo al 09 de junio de 2017.

  En esta modificación, se amplía la posibilidad de apuntarse a las mismas a todas persona que se encuentre cursando estudios de Ciclos Formativos de Formación Profesional, sin restricciones, junto a los estudios anteriormente admitidos.

Más información

FIRA DEL COMERÇ I ASSOCIACIONS

  El comerç i les associacions de Quart de Poblet exposen la seua oferta en una gran fira el 3 i el 4 de Juny.

  Quart de Poblet celebrarà els pròxims 3 i 4 de juny la Fira del Comerç i Associacions del municipi, en la qual està prevista la instal·lació de prop d'un centenar de carpes i s'han programat 40 activitats per a tots els públics, distribuïdes en quatre espais: l'escenari amb actuacions més massives, un d'exhibicions i sessions esportives a càrrec dels clubs de la localitat, un altre per als comerços i un tercer convertit en espai associatiu polivalent.
Organitzat per l'Ajuntament de Quart de Poblet amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants (ACQ) i d'entitats associatives, l'objectiu d'este esdeveniment és visibilizar i posar en valor la qualitat de l'oferta comercial local, i les múltiples propostes per a la ciutadania que oferixen les associacions del municipi, tal com subratllen des de les regidories de Comerç i Participació Ciutadana, que dirigixen Maite Ibáñez i Jose Acosta, respectivament, coordinadores de l'activitat.
  La inauguració de la Fira, patrocinada per l'Ajuntament juntament amb Caixa Popular i Proxa, està prevista dissabte, 3 de juny, a les 18 hores. Durant les dues jornades programades, les persones assistents no solament podran accedir a interessants oportunitats de realitzar compres, sinó que també coneixeran l'ampli ventall de serveis i activitats que oferixen les associacions i entitats ciutadanes, i gaudiran d'exhibicions, tornejos i classes magistrals de diferents disciplines esportives, música, teatre, ball, cant, dansa, escacs, presentacions de llibres, exposicions, projeccions d'audiovisuals i xarrades. A més, els més xicotets tindran activitats específiques i la visita dels personatges de la Patrulla Canina, i no faltarà la dinamització de carrer.
  La regidora de Comerç, Maite Ibañez, destaca que esta Fira “és una de les activitats anuals que des de l'Ajuntament impulsem amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de Quart, treballant al costat de l'Associació de Comerciants. En este sentit, acabem de publicar les bases dels primers Premis Q al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora, que lliurarem en una gran gala per a contribuir també a subratllar tres qualitats del nostre comerç: la sostenibilitat, l'accessibilitat i l'excel·lència”.
  Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana, Jose Acosta, incidix que “és important generar espais que actuen com a aparador des del qual les associacions puguen donar-se a conèixer i deixar constància del tot el que aporten al municipi, que és molt. Acabem de presentar un estudi pioner, realitzat per la Fundació Horta Sud, el Grup de Treball d'Associacions i l'Ajuntament, en el qual s'avalua eixa aportació i es demostra que les associacions de Quart mobilitzen una quantitat de recursos econòmics que multiplica per 3 la quantia inicial rebuda per les diferents administracions públiques, a més de generar cultura, preservar el nostre patrimoni, crear oportunitats i llocs de treball, dinamitzar la vida esportiva i social i, en definitiva, contribuir al fet que Quart de Poblet siga referent en nombrosos àmbits”. Precisament, la Fundació Horta Sud serà l'encarregada de presentar este informe dissabte, a les 20.35 hores, en l'espai associatiu.
  L'Ajuntament també estarà present en l'esdeveniment, en el qual personal municipal ajudarà a qui ho desitge a votar on line en el procés de pressupostos participatius, pel qual els veïns i veïnes van a decidir a quines inversions es destinen 150.000 euros dels comptes municipals per a enguany.
 El programa complet de la Fira es pot consultar en l’enllaç:

AYUDAS A LA INICIATIVA EMPRENDEDORA 2017, COFINANCIADAS POR EL FEDER EN EL MARCO DEL PROGRAMA OPERATIVO DE CRECIMIENTO SOSTENIBLE (POCS) 2014-2020. PLAZO: Del 6 de junio al 31 de Julio de 2017.

Promovidas por el Ayuntamiento de Quart de Poblet y cofinanciadas por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional en el marco del Programa Operativo FEDER de Crecimiento Sostenible (POCS) 2014-2020.

Ayudas de hasta 1.500 euros a las personas físicas que hayan iniciado o inicien su actividad empresarial en el municipio de Quart de Poblet, desde el 1 de octubre de 2016 hasta 31 de Julio de 2017, y cumplan el resto de los requisitos de las bases.Cuyo objeto es apoyar y fomentar la creación de la actividad empresarial de personas emprendedoras por cuenta propia.

Más información en: Ayudas iniciativa emprendedora 2017.

AJUDES AL COMERÇ LOCAL PER A POTENCIAR I AFAVORIR L'ÚS DEL VALENCIÀ 2017.

Termini: Del 6 juny  al 31 de juliol de 2017.


Bases ajudes al comerç local per a potenciar i afavorir l´ús del valencià 2017.

Ajudes de fins a 600 euros, a fi de potenciar i afavorir la recuperació i promoció del valencià en el comerç local, creats o de nova creació ubicats en Quart de Poblet, que tinguen menys de 10 trabajadores/as i complisquen la resta de requisits de les bases de la convocatòria.

Informació en: Ajudes al comerç local per a la promoció de l´ús del Valencià.